Les farmàcies porten les medicines a casa: 900 36 22 36

Els usuaris dels grups de risc poden fer ús del servei

La Conselleria de Sanitat ha anunciat que han habilitat un telèfon 900 36 22 36 i un correu electrònic a medicamentsadomicili@gva.es amb la finalitat d’ajudar als grups de risc reben a les seues cases els medicaments i no hagen d’eixir a la farmàcia.

Segons ha explicat la consellera, Ana Barceló, en la seua compareixença diària per a donar compte de l’avanç de la pandèmia, formen part d’aquests grups aquelles que tenen símptomes de coronavirus o perquè pertanyen a grups de risc (persones majors de 60 anys, embarassades o amb patologies com a hipertensió arterial, diabetis, malalties cardiovasculars i pulmonars, càncer o immunodeficiències).

D’aquesta forma, la farmàcia més pròxima els portarà les seues medicines a casa, evitant desplaçaments i reduint així el risc de contagi. També poden sol·licitar-les a través dels serveis municipals de la seua localitat.

Aquesta iniciativa s’uneix a la que pel seu propi compte han fet els propis apotecaris que han servit els medicaments als seus clients, amb la finalitat d’evitar que isquen dels seus habitatges.