Grefusa i Creu Roja reparteixen snacks a 3.800 famílies vulnerables

La col·laboració pretén pal·liar la situació sense precedents generada pel coronavirus

Grefusa ha arribat a un acord amb Creu Roja Espanyola per a la donació de productes a famílies valencianes en risc d’exclusió social.

Amb aquesta acció solidària repartiran 150.000 unitats de snacks, fruita seca i llavors de gira-sol, entre altres productes, a més de 3.800 famílies vulnerables de la província de València.

La col·laboració pretén pal·liar les conseqüències de la situació sense precedents generada pel coronavirus. L’empresa, amb seu a Alzira, vol ajudar de manera urgent a la població que puga resultar més desprotegida i amb majors necessitats en la lluita contra el virus.

Des d’aquest dimecres, la companyia dóna suport al pla ‘Creu Roja Respon’ a través d’una primera donació a Alzira. Aquest programa és la resposta de l’organització per a atendre les persones més vulnerables davant el nou context de crisi social i sanitària.

L’objectiu del pla és atendre 1,35 milions de persones en dos mesos, amb la mobilització del voluntariat i el suport d’entitats públiques i privades. Durant els primers 15 dies de l’operació, a la província de València s’han superat les 27.000 intervencions, destaca la signatura en un comunicat.

Des de l’inici de la crisi, com a empresa d’alimentació i seguint les estrictes mesures de seguretat i protocol per a la prevenció i higiene, treballa per a garantir que tots els seus productes arriben als punts de venda a nivell nacional.

La companyia estudia la viabilitat de la iniciativa per a fer extensible la col·laboració a altres províncies. També ha entregat 70 quilos de productes a l’Hospital de la Ribera, a Alzira, per a fer costat al personal sanitari i fer-li arribar el seu agraïment.