Reconegut el projecte «Consum Zero» per fomentar la igualtat a Oliva

El projecte va estar seleccionat per exposar-se en l’Assemblea de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

El projecte ‘Consum Zero’, de la Unitat d’Igualtat de l’Ajuntament d’Oliva, ha aconseguit una subvenció de 7.795,69 € de la Diputació de Valencia. El projecte, juntament amb altres quatre propostes d’altres municipis, va estar seleccionat per exposar-se en l’Assemblea de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, que va tindre lloc dijous passat a Alzira, i a la que van assistir tots els municipis adherits a la Xarxa (cal dir que només 50 municipis valencians encara no hi formen part).

El Departament d’Igualtat d’Oliva va presentar el projecte ‘Consum Zero’, una iniciativa innovadora i de qualitat tècnica que recull diverses iniciatives per abordar diferents formes de violència contra les dones i les xiquetes.

Maria Bertomeu, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Oliva: «Podem estar orgullosos perquè el projecte d’Oliva va estar molt valorat. Des del departament s’ha treballat molt, i per això vull donar l’enhorabona al departament, per fer un projecte complet i aplicable arreu del territori, no només en el nostre municipi.»