Quan estarà el Palau de Justícia d’Alzira

La directora general de Justícia, Cristina Gil, dona les dates

La directora general de Justícia, Cristina Gil Fabregat ha visitat Alzira, per tal de conéixer de primera mà les dependències judicials actuals.

També l’estat de les obres del futur Palau de Justícia d’Alzira que començaren a principis d’enguany, a les acaballes de la passada legislatura.

En la reunió que hi ha mantes amb l’alcalde, Alfons Domínguez, i en la que també han estat els tres tinents d’alcalde, Gemma Alós, Enrique Montalvà i Andrés Gomis, la directora general els ha traslladat la bona marxa de les obres.

També ha indicat que la data de possible finalització i posterior trasllat de les dependències judicials al nou edifici serà l’últim trimestre de 2024.

Des de l’Ajuntament se li ha traslladat la necessitat de valorar les places d’aparcament que tindrà l’edifici per tal de valorar les solucions de mobilitat que caldrà donar als voltants del nou edifici.

També s’ha comentat el futur dels dos edificis que alberguen actualment les dependències judicials. El de la plaça del Sufragi és municipal i tornarà al patrimoni municipal.

El de la Ronda d’Algemesí és patrimoni de la Generalitat Valenciana però s’ha comentat que se cediran a l’Ajuntament d’Alzira.