Gandia contracta a 23 persones aturades

Es cobreixen perfils molt diversos que comprenen des de la comunicació fins a la gestió forestal

 

El saló de plenaris de l’Ajuntament de Gandia ha acollit esta setmana la recepció de les 23 persones que s’incorporen des de hui per fer les pràctiques laborals al consistori dins dels programes d’ocupació EMPUJU i EMERGE.

Pel que fa a l’EMPUJU, s’hi incorporen 18 persones desocupades menors de trenta anys i ho fan a jornada completa durant un període de dotze mesos. Els perfils que s’han incorporat a aquesta edició són: periodista, enginyer tècnic forestal, manteniment edificis/vigilant, gravador de dades, tècnic auxiliar d’infermeria i mestre.

Quant a EMERGE, es tracta d’un programa de subvencions Iniciativa Social, destinades a la contractació de persones aturades per corporacions locals de la Comunitat Valenciana, per a la realització d’accions previstes en plans o procediments d’emergències a l’àmbit forestal.
S’hi incorporen cinc persones per desenvolupar aquestes tasques durant els pròxims 6 mesos. Tots dos programes estan subvencionats al 100% per la Generalitat Valenciana i compten amb un pressupost de 450.000 euros entre tots dos.