Consulta el teatre per a escolars de Xàtiva

Hi ha programació per a tots els cicles formatius

El Gran Teatre de Xàtiva ha albergat la primera representació de la programació escolar oferida als centres educatius per al present curs 2023/2024, per part de la regidoria de Cultura.

Tot amb la intenció de promoure el teatre i estimular la sensibilitat i la imaginació dels més menuts. Pel moment ja es compta amb més de 3.000 reserves per a les diferents sessions de teatre.

Es desenvoluparan fins al proper mes de maig en diferents idiomes com ara valencià, castellà i anglès. Hi ha programació tant per a cicles d’Infantil com per a Primària, Secundària i Batxillerat.

La programació està conformada per tretze espectacles de companyies teatrals valencianes, i destaca l’estrena a Xàtiva de «Emocions», un concert didàctic a càrrec d’una formació local; l’espectacle «Sophie» que compta amb el premi a millor artista de circ de l’Institut Valencià de Cultura 2020; i l’espectacle «Croma. Una història dibuixada» que recentment ha rebut el premi a millor espectacle per a xiquetes i xiquets de les Arts Escèniques Valencianes 2023.

«Aquesta programació està pensada per a oferir espectacles de diferents gèneres que facen gaudir i apropar a l’alumnat al món de les arts escèniques», ha destacat el regidor de Cultura Alfred Boluda, qui ha incidit en què «és una oportunitat per motivar l’estima pel teatre als més menuts, els futurs espectadors i espectadores que acudiran als teatres entenent que participar de la Cultura també és una forma de créixer».