Cullera reforça l’atenció sanitària durant els mesos d’estiu

El Racó comptarà amb una segona ambulància a més del Vehicle d’Intervenció Ràpida i de l’equip mèdic que està en la base

Amb l’arribada de l’estiu, la població de Cullera creix de manera exponencial en ser un dels municipis turístics més importants d’Espanya. Una situació que es repeteix cada temporada i davant la qual l’Ajuntament de la localitat respon amb el reforç de l’assistència sanitària.

D’aquesta manera, s’han reforçat tant el personal sanitari com els horaris dels centres de salut de l’avinguda Diagonal, del barri del Raval, de l’Oasi i de la pedania del Faro per als mesos de juliol, agost i setembre.
La principal novetat de l’augment assistencial d’aquest estiu és que l’Ajuntament ha aconseguit que el consultori de la pedania del Faro òbriga tots els dies entre setmana, és a dir, de dilluns a divendres en horari de matins (de 9.00 a 14.00 hores).

El reforç assistencial en els centres de salut es complementa a més amb un equip de professionals del Servei d’Emergències Sanitàries de la Comunitat Valenciana que estaran en la base del Racó. Un punt estratègic que també comptarà amb una ambulància i amb un vehicle d’intervenció ràpida (VIR).