El Real de Gandia entrega mascares i guants als majors de 60 anys per protegir-los del coronavirus

Efectius de Policia Local entreguen el material a 550 veïns als seus domicilis

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha emés un decret sobre la campanya de prevenció de la Covid-19 per a »minimitzar» el risc de contagi per Coronavirus.

Des d’aquest dijous, la brigada de Serveis Bàsics i la Policia Local ha començat a repartir un pack d’Equip de Protecció Individual compost per una màscara i un parell de guants a totes les persones majors de 60 anys que resideixen en el municipi, sent aquesta primera fase la d’atenció a aquest grup de persones de risc, en total unes 550 persones.

Mascarell vol agrair “que tot això és possible gràcies a la col·laboració de moltes veïnes i veïns que estan treballant desinteressadament des dels seus domicilis. Estem vivint una situació especial i difícil, però tot el Real anem en la mateixa direcció. I és molt d’agrair la implicació i col·laboració de moltíssima gent”.

Mesures locals

L’ajuntament del Real està prenent diverses mesures des d’uns dies abans que es decretara l’Estat  d’Alarma, amb l’objectiu d’estar al costat dels veïns i les veïnes per a ajudar en tot el que siga possible.

També, grups de veïnes estan col·laborant i treballant en l’elaboració de màscares i altres materials que aniran destinats al personal sanitari.