L’Ajuntament de Bellreguard va tancar l’any 2020 pagant les factures en  menys de 6 dies

Entre gener i març, el període mitjà de pagament (PMP) va ser de 9,94 dies, mentre que en el darrer trimestre del 2020 s’havia reduït fins al 5,99 dies

 

L’Ajuntament de Bellreguard continua rebaixant els terminis per al pagament de factures dels proveïdors de serveis i productes, i va tancar l’any 2020 amb una demora lleugerament inferior als sis dies.

De fet, el temps que tardava l’Ajuntament en abonar les factures a la conclusió de l’any s’acosta a la meitat del que necessitava en el primer trimestre de l’any. Entre gener i març, el període mitjà de pagament (PMP) va ser de 9,94 dies, mentre que en el darrer trimestre del 2020 s’havia reduït fins al 5,99 dies.

D’aquesta manera, i segons destaca el regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Joan Marco, «no sols arrepleguem els fruits de la bona tasca duta a terme pel departament, sinó que ho fem, a més, en uns moments en els quals es fa encara més necessari acurtar aquests terminis, degut a les dificultats econòmiques derivades de la crisi sanitària que travessen molts sectors econòmics».