Gandia sanciona 137 persones per no respectar el tancament perimetral durant el cap de setmana

La Policia Local va controlar un total de 7.291 vehicles dels quals van ser sancionats 137 per incomplir el perimetratge de Gandia

 

Nacho Arnau, regidor delegat de Seguretat i Mobilitat, ha valorat aquest matí el dispositiu posat en marxa des del passat divendres a les 15 hores i que ha estat en funcionament fins a les 06.00 hores de la jornada de hui destinat a garantir el tancament perimetral que ha vingut imposat per la Normativa i que afecta ciutats de més de 50.000 habitants a la Comunitat Valenciana.

Un dispositiu que va comptar amb la presència i col•laboració tant de la Policia Nacional com Guàrdia Civil en els controls fixos i mòbils que es van instal•lar.

En total, la Policia Local va controlar un total de 7.291 vehicles dels quals van ser sancionats 137 per incomplir el perimetratge de Gandia.

Arnau va voler destacar que en aquest dispositiu també es va comptar amb Protecció Civil per tal d’assegurar l’aplicació de la normativa a la platja, mercats i parcs pel que fa a distanciament social i ús de mascareta, i va certificar que les mesures aplicades el cap de setmana «han generat menys moviment de vehicles i persones que han demostrat amb la seua actitud que és cosa de tots protegir-nos de la pandèmia».

El regidor també ha explicat que ha mantingut, juntament amb responsables de les altres ciutats de més de 50.000 persones que havien estat perimetrades, una reunió amb la Consellera de Justícia, Gabriela Bravo, on s’ha analitzat el resultat del dispositiu.