El primer dels concerts del programa “Queda’t a Casa” de l’Ajuntament d’Ontinyent aconsegueix més de 5.300 espectadors

Àlex Borrell agraeix la resposta a una iniciativa “que suposa una vacuna contra l’avorriment al temps que dona suport a sectors afectats per les restriccions”

5386 persones van estar seguint en algun moment el primer dels concerts programats per l’Ajuntament d’Ontinyent dins del programa “Queda’t a Casa”, posat en marxa des del consistori ontinyentí per fomentar que la ciutadania es quede al seu domicili al temps que s’impulsa l’activitat econòmica a l’hostaleria, la cultura i l’esport.

La primera de les actuacions del cicle “OntiFest”, integrat en aquest programa i organitzat per la regidoria de Cultura va ser la del grup local “Mimi i los Trileros” al Teatre Echegaray, retransmesa en streaming a través del Facebook municipal, on va ser seguida en algun moment per prop d’estos 5.400 persones usuàries úniques, bé a través del facebook de l’Ajuntament com de les 43 comparticions registrades. A més a més, en total, entre l’emissió original i les comparticions el concert aconseguia 3.400 interaccions, entre reaccions i comentaris.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, mostrava la seua satisfacció per la gran acollida registrada, destacant que “està comprovat que la suma d’esforços sempre dona resultat, i aquest ha estat magnífic, amb moltíssima gent connectada, moltíssima interacció i moltíssimes ganes de tornar a escoltar bona musica en directe, no com ens agradaria però almenys de la manera més segura que podem”. Borrell destacava que el programa “Queda’t a Casa” “és una vacuna contra l’aborriment i l’apatia, i amb ell a més podem estar al costat i donat suport a l’activitat dels diferents sectors implicats, com en aquest cas els músics i tots els equips que els envolten”.

La propera actuació serà aquest dissabte 6 de febrer del “Grupo Eñe” també a partir de les 19:00 hores al facebook municipal. A més a més, ja es coneixen els horaris per als concerts que duran a terme les bandes de música de la ciutat: diumenge dia 7 a les 12:00 hores la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent; diumenge dia 14 Tot per la Música i finalment diumenge 21 de febrer l’Agrupació Musical d’Ontinyent.

Aquest dilluns comença el “Pla Esportiu OntiGym»

Per altra banda, esta setmana comença també la tercera de les línies de treball de “Queda’t a Casa”: el «Pla Esportiu OntiGym», que organitza la regidoria d’esports i que en aquest cas fomenta l’activitat esportiva a casa al temps que es dóna suport als centres esportius i gimnasos que han vist interrompuda la seua activitat. Cada dia del 1 al 18 de febrer, el facebook municipal durà als domicilis la possibilitat de practicar esport a casa amb la guia dels diferents professionals. Després de començar aquest dilluns amb CrossFit Ontinyent, dimarts serà torn per a Gym for Woman, sempre a partir de les a les 19:00 hores a les xarxes socials municipals.