Bellreguard reconeix els èxits dels seus esportistes amb una gran Gala de l’Esport

L’Ajuntament va premiar l’atleta Kike Llopis i el triatleta Vicente Palonés, i els clubs i entitats del poble van distingir als seus esportistes més destacats

La Casa de Cultura va acollir divendres la Gala de l’Esport de Bellreguard, que va esdevindre una gran festa de reconeixement als mèrits dels esportistes del poble en diverses disciplines. L’Ajuntament va premiar els èxits de l’atleta Kike Llopis i el triatleta Vicente Palonés, que aquest any 2022 han assolit importants fites nacionals i internacionals al món de l’atletisme i de l’Ironman, respectivament. A més, els clubs i entitats esportives de Bellreguard van atorgar també els reconeixements als seus esportistes més destacats.

La gala, conduïda per al periodista Puri Naya, la va obrir una actuació de l’Escola de Dansa Àngela Bertomeu, i va seguir amb la presentació del cartell d’aquesta primera edició, dissenyat per Adrià Sanfèlix.

Pel que fa als premis atorgats per l’Ajuntament, l’alcalde, Joan Marco, va lliurar els dos reconeixements. Un d’ells va ser per a l’atleta Kike Llopis, subcampió d’Espanya absolut d’atletisme en la prova de 110 metres tanques, a més de medalla de bronze a l’europeu sub-23 de l’any 2021, entre altres èxits. Son pare, Enrique Llopis, va arreplegar el guardó, ja que l’atleta es trobava competint a Portugal.

L’altre reconeixement de l’Ajuntament va recaure en el triatleta Vicente Palonés, que s’acaba de classificar per al seu quart mundial d’Ironman, que es disputarà a Hawaii aquest proper any 2023.

Abans, i després de la intervenció del regidor d’Esports, Marcos Haro, es van lliurar els premis concedits per cada club o entitat esportiva del poble.