El saló nàutic de Dénia comptarà amb més de 50 expositors en la seva edició de 2020

Serà de el 30 d’abril a el 3 de març al port esportiu Marina de Dénia

 

El director de Marina de Dénia, Gabriel Martínez juntament amb el director de Metropol Náuticas Dénia, Xavi Ribera, han presentat a la premsa la 13a edició de el Saló Nàutic de Dénia, que se celebrarà de el 30 d’abril a el 3 de maig, al Port esportiu i Turístic Marina de Dénia.

Aquest any el lema triat pel certamen és «Mar per a tots», «l’objectiu és aconseguir que el mar no siga vist com una zona acotada, ha de ser un espai en el qual tots puguem concórrer, i més els ports que són la porta que ens fa arribar a la mar «, ha apuntat Gabriel Martínez.

Entrada lliure

Com tots els anys, l’entrada a l’SND serà totalment gratuïta, en horari de 10 a 20 hores. «En aquesta edició tornem a comptar amb el patrocini oficial de Metropol Nàutiques, i vull agrair aquest suport. També a l’empresa asseguradora Pantaenius Spain i a les institucions com, l’Ajuntament de Dénia i Turisme Comunitat Valenciana. Està sent molt rellevant el treball que estem desenvolupant durant els últims mesos amb Turisme Comunitat Valenciana sobre temes de turisme nàutic «, ha assenyalat Gabriel Martínez.

A falta de dos mesos per a la celebració de l’certamen, ja han confirmat la seva participació més de 50 empreses. «És una xifra alta, tenint en compte que en les últimes edicions molts expositors confirmen a última hora. En aquests moments estem pensant en reinventar el nostre saló ja que no tenim espai i no podem créixer més. Els nostres expositors ens exigeixen més i per això definirem un nou model de certamen. Treballar perquè l’esdeveniment tinga continuïtat i que seguisca sent interessant per a tots «, ha comentat el director de Saló Nàutic de Dénia.

Durant el saló nàutic es parlarà molt de turisme nàutic i de tot el que el mar aporta. «Hem de treballar perquè Dénia siga la ciutat de la nàutica a nivell internacional. Que es convertisca en la destinació nàutic per excel·lència. Ho diem moltes vegades, però una ciutat amb 2.000 amarratges ha de cuidar aquest turisme «.

Metropol Náuticas

«L’any passat ens va anar molt bé exposar ací i per això volem seguir apostant pel certamen», ha dit Xavi Ribera. A més, ha anunciat en primícia que, a partir del mes d’abril, Metropol Náuticas, disposarà de la major exposició d’embarcacions noves i usades de la Marina Alta i una de les més grans de la Comunitat Valenciana, «per tal de millorar la atenció als nostres clients «.