El nou hospital HCB Dénia obre les seues portes

L’hospital ha obert avui amb els serveis de consultes externes i especialitats mèdiques, Laboratori, Radiodiagnòstic i Servei d’urgències 24H

El nou Hospital HCB Dénia del grup HCB Hospitals ha iniciat la seua activitat aquest matí (dijous, 7 de juliol) oferint consultes externes amb els millors especialistes de la marina Alta, l’àrea de radiodiagnòstic i el servei d’urgències 24HS.

La direcció al complet de HCB Hospitals ha organitzat un acte d’acolliment per a tot l’equip de HCB Dénia format per personal mèdic, sanitari, administratiu, d’admissió, call center i intèrprets, farmàcia, laboratori, quiròfan, neteja, manteniment, informàtica, tècnics, cafeteria i cuina i relacions públiques.

La directora General de HCB Hospitals, la dra. Ana Paz Brown, ha felicitat a tot l’equip per la gran faena realitzada “per a fer realitat aquest projecte en el qual ara tots i cadascun de vosaltres sou els protagonistes i estic segura que posareu al servei dels pacients tot el vostre afecte i bon fer professional.”

Tot els equips han començat amb il·lusió aquest nou projecte que arranca amb una premissa molt clara: aplicar en el dia a dia els estàndards de qualitat Assistencial i Seguretat del pacient que regeixen en Hospital HCB Benidorm, un know-how i manera de treballar per la que fa un any va obtenir l’acreditació sanitària més prestigiosa del món, la Joint Commission International (JCI).

L’hospital HCB Dénia té previst obrir per fases per a garantir la qualitat de cada circuit assistencial: en aquesta primera etapa s’ofereixen els serveis de consultes externes i especialitats mèdiques, on s’inclou el servei de laboratori i Radiodiagnòstic, així com la realització de diverses proves diagnòstiques; a més, el servei d’urgències està obert les 24H.

Ampliar serveis en una segona fase

El pla d’obertura de l’hospital HCB Dénia contempla una fase més avançada en la qual s’obrirà el bloc quirúrgic íntegrament i la unitat de vigilància intensiva, la qual cosa donarà lloc a l’ampliació de l’ús d’hospitalització.

Els primers pacients han anat arribant al llarg del matí i la vesprada als primers especialistes que han estrenat l’hospital de dénia: Dermatologia, Cardiologia i Pediatria. En els següents dies s’aniran incorporant els diferents especialistes mèdics i s’aniran ampliant horaris i serveis.

HCB Dénia és el segon hospital del grup HCB, un grup sanitari privat i familiar que porta a dénia el seu model propi d’atenció sanitària, un nou model de sanitat privada a la marina Alta basat en la proximitat, la calidesa, la qualitat Assistencial i la seguretat del pacient.

HCB Dénia compta amb 6.500 m² de lluminoses i àmplies instal·lacions que acullen més de 40 serveis mèdics entre hospitalització, consultes externes, UCI i urgències.