L’etapa final de la Ronda Fallera de Cotxes de l’Antigor tindrà parada en la Font d’En Carrós

37 joies de l’automoció es donaran cita este dissabte en la Font d’En Carrós

 

Amb motiu de la celebració del 10é aniversari de la Confraria de la Puríssima Sang del Nostre Senyor Jesucrist l’etapa final de la 50a edició de la Ronda Fallera de Cotxes Antics – Trofeu de S.M El Rei, se celebrarà en LaFont d’en Carròs este dissabte 7 de març.

Un total de 37 «joies de la història de l’automoció d’Espanya» participaran en esta edició que arrancarà el proper 6 de març a València. Els vehicles eixiran des de la plaça de l’Ajuntament a les 12.00 hores el divendres i prèviament, des de les 10:30 hores, una selecció d’aquests cotxes s’exhibirà fins a les 11.30 davant de la Diputació de València, principal col·laborador d’esta edició, que organitza el Club d’Automòbils Antics de València amb el suport a més dels ajuntaments de Gandia i la Font d’En Carròs i la Confraria Puríssima Sang de nostre Senyor Jesucrist.

Així, els cotxes antics prendran la Plaça de Manises i la Plaça de l’Ajuntament per, des d’allà, «arrencar amb força fins a cobrir el recorregut especial de 100 quilòmetres que els separa de Gandia, base d’operacions de la 50 edició d’aquest històric esdeveniment que forma part de l’agenda fallera valenciana «, destaquen els impulsors de l’activitat en un comunicat. El dissabte 7 de març, a les 13h està prevista l’arribada dels participants i exhibició d’automòbils antics en la Plaça Francesc Carròs. A les 17h acte de clausura i desfilada de cotxes en l’Av. Diputació.