Bellreguard acull el primer desafiament de raspall d’elit femenina

Quatre de les millors jugadores professionals de la modalitat es citen al trinquet El Zurdo el diumenge en la partida que enfrontarà a Victoria i Amparo amb Aida i Mar

El trinquet El Zurdo de Bellreguard acollirà el proper diumenge 27 de març una partida de pilota que enfrontarà a Victoria i Amparo contra Aida i Mar. Es tracta del primer desafiament de raspall d’elit femenina, i va ser presentat el dimarts, amb presència de l’alcalde, Joan Marco, i de les pilotaris que disputaran el duel.

La partida, amb 1.000 euros d’eixida, reunirà a quatre de les millors jugadores professionals del raspall femení. D’una banda formaran equip Victoria de València, quatre vegades campiona de l’Individual CaixaBank, i Amparo de Moncada, guanyadora fa un mes de la I Copa President de la Diputació de València al mateix escenari.

Davant tindran a Aida de Moixent, també guanyadora de la Copa President de la Diputació de València, i Mar de Bicorp, campiona de l’Individual al 2015 i subcampiona en tres ocasions.

A les 16:45 hores jugaran David i Bossio contra Ramón i Sergi. A continuació, serà el torn del desafiament de raspall d’elit femenina, que comptarà amb 1.000 euros d’eixida.