La III edició de la Fira MIRA, Fira d’Arts al carrer de Gandia comptarà amb la participació de més de 60 inscrits

Les actuacions es realitzaran de l’1 al 3 d’abril a diferents places del centre de la ciutat

La Fira MIRA es consolida com un del més importants aparadors de les arts escèniques a la Comunitat Valenciana. 63 professionals s’han inscrit per a participar en aquesta edició, entre programadors, distribuïdors o responsables de companyies artístiques que estaran els dies del festival a Gandia per a conéixer les noves propostes que presenten les companyies d’art de carrer.

La majoria dels professionals inscrits són de la Comunitat Valenciana, però també assistiran a la Fira programadors de diverses Comunitat Autònomes com ara Castella- Lleó, Aragó, Illes Balears, Múrcia, Andalusia, Galícia o Catalunya.

15 espectacles artísitics

La fira d’arts escèniques MIRA arrancarà el pròxim 1 d’abril amb una taula redona per analitzar la realitat del teatre de carrer al segle XXI i donarà pas a un intens cap de setmana en el que podrem gaudir de 15 espectacles artístics que inclouran representacions teatrals, dansa, circ, música, instal·lacions o accions itinerants, seleccionades d’entre les més de 160 propostes artístiques presentades a la convocatòria.

Pel que fa a la procedència de les companyies participants, 2 companyies són valencianes, 11 són de diferents comunitats autònomes i altres 2 són internacionals. Destaca en aquesta edició que 11 dels 15 espectacles són estrenes, de les quals 10 són estrenes a la Comunitat Valenciana i un altre és estrena absoluta nacional.

La programació completa de la Fira MIRA es pot consultar i descarregar en la pàgina web del festival, així com en les xarxes socials de #festesdegandia