Simat denuncia actes vandàlics al municipi

Des del consistori s’ha decidit no reparar el mobiliari donat que la ciutadania no té cura suficient del seu patrimoni

 

El municipi de Simat de la Valldigna ha patit durant els últims dies actes vandàlics al parc del Calvari, al parc del Riu i als voltants de l’ermita de la Xara. En concret, s’ha destrossat un banc, una taula de fusta i diverses senyalitzacions turístiques.

El regidor de Medi Ambient, Jose Gregori, recalca que «és lamentable que actes com aquests danyen el nostre patrimoni». A més, denuncia que «el mobiliari urbà és propietat de tots els simaters i simateres i és indecent que alguns desaprensius s’hi acarnissen». Per això, demana al veïnat que «denuncie si presencia algun d’estos fets».

Gregori recorda que no és la primera vegada que en els darrers anys ocorren casos com estos, ja que «fa tres anys, l’ermita de la Xara va ser pintada amb frases i signes, així com alguns tòtems de senyalització turística, tanques i bancs».

El regidor de Medi Ambient ha assenyalat que «des del consistori hem decidit no tornar a reparar este mobiliari», ja que «la gent no és responsable ni té cura amb el seu poble».