Deu veïns de Simat obtenen un contracte dins del taller Ecosimat II

Els contractats són persones en situació d’atur i majors de 25 anys que, durant un any, podran gaudir d’un contracte mixt de formació i treball

 

Deu veïns de Simat de la Valldigna han sigut contractats durant un any a través del taller d’ocupació «Ecosimat II: Conservació i recuperació del patrimoni natural i forestal» amb la col·laboració del Ministeri de Treball i Labora.GVA. Els contractats són persones en situació d’atur i majors de 25 anys que, durant un any, podran gaudir d’un contracte mixt de formació i treball.

Per a dur a terme este projecte, s’han destinat 240.200 euros, a més de 4.000 euros que aportarà el consistori municipal. L’objectiu d’estes actuacions és millorar el medi natural i forestal del terme municipal per previndre incendis i eliminar vegetació arbustiva.

A l’acabar el programa, l’alumnat rebrà els certificats d’activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes i de repoblacions forestals i tractaments silvícoles.

L’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, ha rebut este matí als alumnes i ha assenyalat que «amb estos projectes pretenem pal·liar el dèficit laboral del poble».