Contiuen els actes vandàlics a Alzira

Les destrosses han afectat al mobiliari urbà, a jocs infantils i elements patrimonials de la ciutat.

El parc de l’Alquenència, la plaça de la Constitució i el parc de la Marina Espanyola han patit una onada d’actes vandàlics. Les destrosses han afectat al mobiliari urbà, a jocs infantils i elements patrimonials de la ciutat.

Des de la regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiques van a iniciar-se els treballs de reparació d’estos dos espais de la ciutat, a més va a estudiar-se la possibilitat d’instal·lar càmeres de seguretat al parc de l’Alquenència per evitar actes incívics com els que estan ocorrent en les últimes setmanes.

El regidor de Serveis Urbans i Obres Públiques, Fernando Pascual, ha apel·lat al civisme “No és possible que una ciutat exemplar com Alzira haja de patir l’incivisme de persones que no estimen el nostre poble i es dediquen a provocar destrosses per diferents zones de la nostra ciutat”. L’edil ha afegit que “Alzira és una ciutat moderna i capdavantera en molts aspectes, sent referent de moltes altres poblacions, és per això que no anem a tolerar actes vandàlics com els que estem patit  i seguirem treballant per acabar amb eixes persones que sols busquen fer mal i res han de veure amb la imatge de ciutat amable i acollidora que té Alzira”.