La Font d’En Carròs reparteix un «pack reciclador» per fomentar l’ús del contenidor marró

L’Ajuntament de la Font d’en Carròs, activa de nou la Campanya «La Font Residu Zero, Reciclar és guanyar».

Amb l’arribada del contenidor marró el desembre passat, l’Ajuntament de la Font d’En Carròs a través de la campanya «La Font Residu Zero», posa a la disposició de tota la ciutadania un pack reciclador i la reposició de manera gratuïta de les borses compostables per a facilitar la separació de restes orgàniques des de casa. D’aquesta manera es facilita que aquesta valuosa matèria primera puga ser reutilitzada (compostatge = terra fèrtil) en comptes d’anar als abocadors.

Al pack hi ha un cubell individual, una clau i unes bosses orgàniques. El ciutadà o ciutadana haurà s de dipositar les restes orgàniques en el seu cubell i depositar les restes als contenidors de matèria orgànica repartits pel poble. Els contenidors marrons estaran tancats amb clau i s’hauran d’obrir amb la clau que inclou el pack.

Amb la Implantació del Contenidor Marró de Restes Orgàniques «ens acostem a aconseguir el repte planetari de reduir al màxim el fem que acaba en els abocadors, on, a més del seu alt cost econòmic, ocupen una massa de terra innecessària generant contaminació d’aire i sòls, i greus problemes de salut a les persones», han explicat des de l’Ajuntament de la Font.

Horari de recollida

Des del consistori han informat que per a convertir-se en reciclador/a de matèria orgànica es pot recollir el pack reciclador a l’ajuntament o en l’oficina de turisme en el següent horari:
– Ajuntament:
De dilluns a divendres: de 9 a 14 hores
Oficina de Turisme:
De dilluns a divendres: de 8 a 14 hores
De dimarts a divendres: de 17 a 20 hores
Dissabtes: de 9 – 14 hores
Diumenges i festius: de 10 a 14 hores
– Fora d’horari:
Telèfon d’atenció personalitzada 610 79 10 14

Des del consistori també han animat a la ciutadania  a utilitzar aquest servei telefònic personalitzat per a resoldre qualsevol qüestió sobre reciclatge.