Oliva transforma el parc de Vistahermosa en un punt de trobada intergeneracional

El parc ha viscut una revitalització de la zona gràcies a la implicació del veïnat per recuperar-la i mantindre-la

El Parc de Vistahermosa del barri del Pinet d’Oliva, ha viscut una transformació radical. La incorporació dels jocs infantils en una primera fase del projecte que es van instal·lar abans de l’estiu i amb la col·locació de diversos elements per a realitzar exercicis de calistènia han servit per revitalitzar la zona.

Finalitzades aquestes obres i sempre amb el consens dels veïns i veïnes del barri, la Regidoria de Parcs i Jardins que dirigeix la vicealcaldessa, Ana Morell, ha volgut visitar-les per comprovar de primera mà i amb representants de l’associació veïnal que
tot estava correcte. De fet, i com ha sigut la tònica de treball en aquest departament, la regidora ha escoltat als veïns i veïnes algunes millores que es poden fer en les zones colindants al parc.

Aquest parc, ha vist en poques setmanes un canvi de població usuària, passant a ser ocupat majoritàriament per xiquets i xiquetes que juguen amb els seus pares i mares amb totes les mesures de seguretat i per altra banda, per joves que realitzen exercicis de calistenia, crossfit i altres tipus de disciplines esportives. Aquests millores venen a confirmar les realitzades en la primera fase del projecte que són principalment el sanejament de la zona del parc existent prèviament i l’aprofitament d’alguns elements que hi havia al parc, com la vegetació i les construccions com la torre elèctrica i una circumferència de 7 metres de diàmetre que alberga la zona de jocs.

Punt de trobada de famílies i joves

També s’ha realitzat una millora de la pavimentació i una delimitació de les zones infantils que augmenten el valor paisatgístic i urbà d’aquest espai que pel pas del temps, entre altres factors estava molt degradat.

Per a finalitzar l’acondicionament d’aquesta zona del barri del Pinet d’Oliva, es pintaran les parets que donen tancament a aquest parc reconvertit en punt de trobada de famílies i joves i que “gràcies a la implicació dels veïns i veïnes, no sols veuen amb bons ulls la reforma si no que a més, hi ha una implicació per part de tots i totes de conservar-lo i mantindre’l”, segons ha explicat Lorenzo Jordà, president de l’Associació de veïns i veïnes del barri del Pinet.

Per part de l’administració, l’edila, ha manifestat que “provoca molta il·lusió i esperança veure com podem entre tots i totes, l’administració i el veïnat, recuperar espais tan notables i tan familiars com aquest de Vistahermosa, on puguen jugar, compartir
moments i gaudir d’una de les zones amb més encant de la ciutat les famílies, els xiquetes i xiquets del barri del Pinet i de tota la ciutat” ha afegit Morel