La campanya de les targetes de consum injectan més d’onze mil euros en el comerç de Bellreguard

Els veïns i veïnes es van bolcar esgotant totes les targetes, així com el 100% del saldo fent compres als establiments del poble associats a Acobell

Bellreguard, 28 de desembre del 2021. El passat dia 23 va finalitzar el termini per a fer ús de les targetes de consum posades en marxa per l’Ajuntament de Bellreguard en col·laboració amb l’associació de comerciants Acobell i Caixa Popuar, amb l’objectiu d’estimular les compres en el comerç local ajudant així als establiments del poble. Una iniciativa, cal recordar, amb la qual l’Ajuntament venia per 20 euros targetes amb un saldo de 45 euros a gastar en els comerços associats d’Acobell entre el 23 d’octubre i el 23 de desembre. Això gràcies a que la diferència dels 20 als 45 euros l’aportaven el mateix Ajuntament (20 euros), Acobell (2,5 euros) i Caixa Popular (2,5 euros).

Una vegada acabada la campanya, “la satisfacció és completa”, segons destaca l’alcalde i regidor d’Hisenda, Joan Marco, “atès que primer les targetes es van esgotar ràpidament i, després, els seus compradors van exhaurir el 100% dels saldos comprant als comerços”.

Amb el lema ‘Paga’n 20, gasta’n 45’, la campanya ha estat tot un èxit. El saldo de les 250 targetes previstes es va gastar íntegrament en el comerç del poble, la qual cosa ha representat un impacte total de 11.250 en el teixit comercial bellreguardí. El president de l’associació Acobell, Pere Cremades, ha posat de relleu que són prop de 30 els establiments associats s’han pogut beneficiar d’una iniciativa que ha servit d’ajuda després de tants mesos de dificultats derivades de la crisi sanitària.

A més, unida a la campanya de Nadal o la del Rasca posades en marxa també per Acobell, aquesta de les targetes de consum ha donat suport al comerç local en “uns mesos tradicionalment difícils”, segons Cremades, que ha agraït la iniciativa a l’Ajuntament de Bellreguard.