Ontinyent tindrà un “mercat de Reis» amb productes artesans, animació i jocs infantils

Es podrà visitar des els dies 3 al 5 de gener de 11:00 a 14:00h i de 17:00 fins a les 21:00 hores a la Plaça de la Concepció

La Plaça de la Concepció acollirà els propers dies 3, 4 i 5 de gener el tradicional «mercat de Reis» d’Ontinyent, que enguany comptarà amb una vintena de llocs de venda artesans així com tallers i una nòria infantil. El mercat, que es desenvolupa al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” impulsada per l’Ajuntament, es podrà visitar en horari de matí de 11:00h a 14:00h i de vesprada des de les 17:00h fins a les 21:00h.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, animava a la ciutadania i voltants “a vindre estos dies i gaudir dels atractius d’aquest mercat i de tot el ventall de productes que oferirà. Un mercat artesà on es podran trobar molts productes que no es troben als establiments habituals, tot envoltant d’una ambientació nadalenca que farà de la visita al mercat una experiència molt agradable”, manifestava. Entre els llocas de venda artesans hi haurà de marroquineria, formatges, bijuteria, cuir, fruits secs, dolços, joieria d’acer, articles d’argent, sabons i aromateràpia o plantes medicinals, entre d’altres.

 

Comprar en Nadal a Ontinyent té premi

Úbeda aprofitava per recordar a la ciutadania que continua activa la campanya de promoció del comerç local “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” que repartirà 6.000 euros en targetes-regal entre les persones que realitzen les seues compres fins al 5 de gener de 2022 als 185 establiments adherits. En concret, la iniciativa impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica amb la col·laboració de les associacions Comerç IN, AHVAL, SOC Ontinyent i ACIS Sant Rafel, sortejarà 50 targetes-regal de Caixa Popular amb 120 euros cadascuna. Per participar només serà necessari introduir les seues dades personals i les de les compres que es vagen realitzant en la plataforma web de la campanya www.nadalontinyent.com. La setmana després de Reis se celebrarà un sorteig dels xecs-regal entre els tickets participants, podent realitzar-se compres o consumicions amb la targeta regal fins el 28 de febrer de 2022.