Gandia veu reconeguda la seua labor turística en la gal·la «Nit Q 23»

La platja Nord i la platja de l’Ahuir reben el diplome «S» pel seu desenvolupament sostenible

Anit va tindre lloc el lliurament dels diplomes i reconeixements que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola durant la gal·la «Nit Q 23» celebrada en la Galeria de Cristall del Palau de Cibeles de l’Ajuntament de Madrid, on l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto i el regidor delegat de turisme i platges, Vicent Mascarell, van ser els encarregats de recollir els reconeixements atorgats a la ciutat.

D’una banda, es va entregar el diploma que acredita que la platja Nord ha renovat el segell “Q” de qualitat que certifica que la platja compleix amb exigents criteris de qualitat, seguretat, rigorositat i professionalitat en la gestió i en els serveis que ofereix. Per l’altra, es va atorgar el reconeixement a l’oficina de turisme de Gandia per l’excel·lent servei prestat a veïns i turistes que visiten la localitat.

A més, durant l’esdeveniment, es van entregar els diplomes “S” de sostenibilitat. En aquest cas, la platja Nord, la platja de l’Ahuir i les oficines de turisme de Gandia i la platja, van ser reconegudes amb aquesta distinció, que avala la bona faena que es realitza després de superar una estricta auditoria que comprova l’aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.