L’Ajuntament de Gandia presenta la primera edició de ‘Demolab: la botiga del futur’

L’objectiu del programa és contribuir a la modernització i a la digitalització del teixit empresarial en l’àmbit comarcal i local

La regidora d’Economia, Empresa i Ocupació, Elena Moncho i la coordinadora de Desenvolupament Local, smart city i projectes europeus, Paula Fayos, han presentat aquest matí la primera edició del programa, finançat per la Conselleria d’Innovació, Comerç i Turisme de la Generalitat i l’Ajuntament de Gandia.

L’esdeveniment serà entre el huit i el deu de novembre i girarà entorn de les solucions tecnològiques i digitals destinades a millorar el comerç local. Respecte a la seua ubicació, serà a l’Urbalab, on la ciutadania podrà gaudir d’un variat programa de trobades, ponències i tallers, que complementaran a la fira demostradora de tecnologia amb la qual començarà l’esdeveniment.

En els dos últims casos, les persones interessades hauran d’inscriure’s prèviament al llarg dels tres dies a través de la pàgina web www.urbalabgandia.com, atés que hi haurà un aforament limitat.

Entre les conferències, destaca la participació de Marcos Álvarez, comerciant, economista i expert en Recursos Humans, així com la de Juan Antonio Camaño, escriptor i expert en vendes, i Susana Lluna, experta en estratègia digital.

L’objectiu del programa, explica Moncho, és «contribuir a la modernització i a la digitalització, del teixit empresarial en l’àmbit comarcal i local». A més, segons Fayos, es posaran sobre la taula temes com «els hàbits de consum, les noves tendències o l’impacte de la tecnologia en el comerç».

«Demolab: la botiga del futur» és un pas més en l’estratègia de digitalització de la ciutat de Gandia que s’emmarca en el projecte de Smart City Gandia.