Gandia, ciutat de Festivals

El municipi aspira a convertir-se en epicentre musical en el panorama nacional

El regidor de Turisme i platges, Vicent Mascarell; l’edil delegat de Cultura, Nahuel González; juntament amb Duke Abengózar, organitzador del Pirata Rock, i Alfred Saez, del Mediterranea Festival, han presentat en Fitur alguna de les novetats que aquests dos grans esdeveniments musicals tindran durant aquest any.

Mascarell afirma que “el Pirata va ser el primer a confiar en nosaltres com a ciutat capaç d’albergar festivals i ara és el primer dels grans festivals de la Comunitat Valenciana. D’altra banda tenim a Alfred, que també ha confiat en Gandia i amb qui iniciem aquesta nova marxa que ens consolidarà com una gran ciutat”

L’edil de Cultura, Nahuel González, ha explicat que s’espera que els dos festivals atraguen a prop de 40.000 persones. “Aquests dos festivals són compatibles, amb estils diferents i que es faran en dos mesos diferents amb el que aconseguirem dinamitzar la ciutat i atraure a nous visitants”

Quant al Pirata Festival, que se celebrarà del 12 al 15 de juliol, Duke Abengózar ha anunciat que la pròxima edició comptarà amb quatre escenaris, 16.000 metres quadrats més i una oferta musical molt variada amb més artistes que mai.

Finalment, sobre el Mediterranea Festival, tal com ha afirmat Saez, els dies 18 i 19 d’agost el festival es desenvoluparà en el parc de la Festa. “Des del primer dia que comencem a parlar l’ajuntament va apostar per nosaltres. Venim a sumar-nos a l’oferta de programació cultural. Espere que el Mediterranea tinga la projecció del Pirata” va afirmar el promotor de l’esdeveniment qui ha avançat que el festival tindrà una zona per a tota la família amb un cartell que encara té molts artistes per revelar al maig i juny.