Ontinyent ofereix abonaments gratuïts per a majors de 60 anys i aturats de llarga durada a la piscina coberta

La regidoria d’Esports posa en marxa l’experiència pilot per fomentar la pràctica esportiva entre la ciutadania

L’Ajuntament d’Ontinyent ofereix des del proper mes de novembre, i durant 6 mesos, un total de 175 abonaments mensuals gratuïts per a la piscina coberta municipal, adreçat a majors de 60 anys i aturats de llarga durada.

Els 175 abonaments s’oferiran durant un període de 6 mesos (de novembre de 2023 fins abril de 2024), però per tal de fer-los accessibles a la màxima quantitat de persones, cada mes caldrà tornar a apuntar-se, tenint prioritat per accedir aquelles persones que no hagen gaudit del servei el mes anterior. Els abonaments es podran utilitzar tant per a la piscina com per al gimnàs de la mateixa, sempre en horari de 07:00 a 16:00 hores.

Les inscripcions es podran fer des d’aquest dimarts 31 d’octubre a la mateixa piscina coberta, havent de presentar-se la corresponent documentació justificativa adjunta al formulari d’inscripció. Els beneficiaris de l’abonament cal que siguen persones iguals o majors de 60 anys residents a Ontinyent. En el moment de la inscripció cal tindre l’edat requerida i per tal de justificar-ho es necessari aportar el DNI. L’abonament també podrà ser adquirit per a persones que estiguen a l’atur amb una antiguitat mínim de 6 mesos, encara que no siguen majors de 60 anys. Per a realitzar la inscripció és necessari presentar el DARDE, junt al DNI on justifique aquest requisit.

L’adquisició de l’abonament implica d’un compromís d’ús regular del mateix. En cas de detectar una falta d’ús, aquest abonament podrà ser retirat per a posar-lo a disposició d’un altre usuari de la llista d’espera. La targeta d’accés que es lliurarà, al càrrec de la persona usuària, serà personal i intransferible.