El Circuit Intercomarcal de Màdel 2021 arriba a la Ribera Alta amb el Torneig de Carcaixent

Carcaixent acollirà el primer torneig a la Ribera Alta del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021

El pròxim diumenge dia 20 de juny el Circuit viatjarà cap a la comarca de la Ribera Alta, on la localitat de Carcaixent ja es prepara per acollir la quarta parada del Circuit, la primera de la comarca, que tindrà lloc a les instal·lacions de la piscina municipal i a les instal·lacions del centre esportiu Tenisquash d’Alzira.

Igual que els primers tornejos, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Així mateix, hi haurà premis per als finalistes, així com detalls per als participants. Paral·lelament, es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts a les mateixes instal·lacions de 10 a 12h.

Per participar al Torneig, cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del dijous 17 de juny i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al tel.: 656 34 48 31. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1a, 10€ 2a i Iniciació, i 6 € Infantil. De més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Al torneig, que comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Carcaixent, no faltaran els millors equips de segona i primera categoria, que a poc a poc van destacant en les diferents posicions al rànquing 2021.

El CPV Carcaixent aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.

Tornejos i rànquing de la Ribera Alta

Una de les novetats d’aquesta edició del Circuit serà que la participació en un o més tornejos de la Ribera Alta, implicarà la inclusió, també de manera automàtica, en un nou rànquing comarcal en primera i segona categoria.

Les puntuacions obtingudes pels diferents equips participants al tornejos de Carcaixent el 20 de juny, a Guadassuar el 4 de juliol, a Castelló el 15 i 16 de juliol i a Carlet el 16 i 17 d’octubre, se sumaran per a determinar el campions comarcals en primera i segona categoria.

Igual que el rànquing general, el campió de la categoria de cadascun dels primers tornejos obtindrà 250 punts, el segon classificat 200, els semifinalistes 150 i la resta de participants obtindran 50 punts. En canvi, al torneig Final de Carlet, els primers classificats obtindran 400, els segons 300, els semifinalistes 200 i la resta de participants 100.