Carcaixent posa en marxa un servei públic d’orientació en matèria de sexualitat

INFOSexualitats permetrà resoldre consultes de manera gratuïta i anònima

L’Ajuntament de Carcaixent inicia un servei telemàtic d’orientació i informació en matèria de sexualitat i drets sexuals dirigit a tota la ciutadania de Carcaixent, especialment al sector més jove de la població.

Aquest servei, disponible a partir de febrer, facilitarà a la ciutadania informació veraç i de qualitat, de manera anònima, ràpida, accessible i gratuïta, fent ús de les noves tecnologies i proporcionada per professionals de la sexologia, reduint a través del coneixement els problemes i inquietuds lligats a la vivència de la sexualitat.

Per tal de garantir l’accessibilitat al servei s’han programat dos mecanismes de consulta a través de les noves tecnologies, sent en ambdós casos el número de contacte el telèfon 690983764. Per una part, es podrà contactar mitjançant l’aplicació mòbil de missatgeria instantània Whatsapp on les qüestions seran respostes en un màxim de 24 hores de dilluns a divendres laborables. I per altra part, es proporciona l’opció d’atenció a través de videotrucades cada dos dimarts de 18 a 19 hores sol·licitant cita prèvia.

Xelo Pastor, Regidora d’Igualtat, considera “Un avanç molt significatiu en els serveis públics prestats la incorporació d’aquest consultori adaptat als nous temps” i convida “A tots els i les joves amb qualsevol problema o dubte a contactar sense por ni cap tipus de vergonya amb els professionals que atendran les seues consultes”.