Carcaixent habilita un servei de cita prèvia per a la OAC

El servei ja està disponible a través del web i l’APP, permet a la ciutadania escollir dia i hora per a realitzar tràmits de manera presencial

L’Ajuntament de Carcaixent ha posat hui en marxa un nou servei de cita prèvia per a realitzar tràmits presencials a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Este sistema, que ja està disponible a través del web citaprevia.carcaixent.es i l’APP, permet a la ciutadania escollir el dia i l’hora d’atenció i consultar la cita demanada o anul·lar-la.

El nou sistema d’organització de cites garanteix complir amb l’aforament i la distància de seguretat i organitzar i distribuir les càrregues de feina als serveis d’atenció a la ciutadania.

Fins ara, la petició de cita prèvia era telefònica. A partir de hui però, totes aquelles persones que hagen de realitzar un tràmit de manera presencial a poden demanar cita prèvia. Una vegada triat el dia i hora, rebran un correu de confirmació de la cita sol·licitada i, a més, podran anul·lar la cita directament des del propi web. Tot i que no cal registrar-se prèviament, per a sol·licitar cita cal introduir obligatòriament els camps de nom i cognoms, NIF, CIF o passaport i correu electrònic; mentre que per a consultar-la o anul·lar-la només caldrà indicar el DNI.

Seu Electrònica

Des del Departament de Modernització de l’Ajuntament de Carcaixent i des de la OAC, s’anima a tots els usuaris dels serveis municipals a què utilitzen este sistema de cita prèvia digital per estalviar temps i així alliberar el telèfon per a consultes de caràcter informatiu. També s’ha recordat que l’Ajuntament disposa d’una seu electrònica on es poden realitzar alguns dels tràmits més freqüents de forma telemàtica.