Bellreguard trau les bases per a participar en el festival II Rodafam Arts de circ contemporani

Les companyies valencianes, nacionals i internacionals interessades en mostrar les seues creacions aquest estiu a la platja de Bellreguard poden presentar les seues propostes fins a l’1 de març

El departament de Cultura de l’Ajuntament de Bellreguard ha tret les bases de la convocatòria per a la selecció dels espectacles que formaran part de la programació del segon festival de circ contemporani Rodafam Arts.

Igual que en la primera edició, aquest II Rodafam Arts tindrà lloc durant els mesos de juliol i agost a la platja de Bellreguard, on cada diumenge hi haurà un espectacle circense a la plaça de l’Alcoià.

Aquest segon Rodafam Arts tindrà també el seu pròleg el 23 de juny, amb una proposta específica per a celebrar la Nit de Sant Joan. La programació continuarà els sis diumenges de juliol i agost. Seran, per tant, un total de 7 les propostes de circ contemporani que es presentaran a les 21 hores de la nit.

Amb l’objectiu de seleccionar els espectacles d’aquesta segona edició, l’Ajuntament llança una convocatòria oberta a companyies de circ valencianes, estatals i internacionals, amb espectacles per a exterior. La recepció de propostes serà fins a les 23.59 hores del dia 1 de març.

Aquesta segona edició consolida el Rodafam Arts després de la seua exitosa cita de l’estiu del 2021. Amb ell, l’Ajuntament de Bellreguard manté l’aposta per una vessant de les arts escèniques en auge com és el circ contemporani, un art que sedueix i atrau a diferents espectres de població i a totes les edats, des dels més menuts fins als més majors. Bellreguard aspira amb el Rodafam Arts a fer-se un espai reconegut en el calendari de festivals d’arts escèniques.