Bellreguard regala cabassos per compres en el comerç local

Acobell, l’Associació de Comerços, Empreses i Professionals de Bellreguard, suma una nova acció a les realitzades i programades per este exercici, per tal d’impulsar la compra als establiments i empreses associades.

Es tracta d’una edició especial del ja conegut «Rasca d’Acobell» que per a esta ocasió canvia els premis directes en diners o descomptes en les compres, pel regal d’un cabàs artesà per a la compra sostenible. Fins a 250 unitats, repartides entre les més de 40 empreses que actualment formen el teixit associatiu de Bellreguard, acabaran en les mans dels clients i clientes de tots els establiments de l’associació, premiant així la seua fidelitat i confiança. La campanya compta amb el finançament de la Unió Gremial gràcies a les ajudes de la Generalitat Valenciana i de la Diputació de València adreçades al comerç federat, i d’una part que finança Acobell del seu propi pressupost.

El cabàs, a més de ser un regal pràctic i perfecte per als i les usuàries del menut comerç de Bellreguard, esdevé un complement molt arrelat a la compra tradicional i amb una imatge relacionada directament amb la sostenibilitat i el respecte al medi ambient.

Targeta regal per a la compra local

La campanya coincideix en el temps amb la de la «targeta regal per a la compra local», que des del dia 23 d’octubre i fins al 23 de desembre, ha posat en marxa l’ajuntament de Bellreguard amb la col·laboració d’Acobell i de Caixa Popular. Es tracta d’una important aportació econòmica de la regidoria de promoció econòmica que amb les de l’associació i la de Caixa Popular, sumen fins a 25 €, als quals el veí o veïna de Bellreguard ha pogut accedir amb l’única condició d’aportar 20 €. Amb la fórmula emprada, per eixa quantitat de 20 €, la persona beneficiària aconsegueix una targeta per a la compra als establiments adherits, tots ells associats, per un valor de 45 €. La iniciativa ha estat tot un èxit de participació donat el seu atractiu, esgotant-se les targetes pocs dies després d’obrir-se el període de peticions.

Temps enrere tenia lloc el sorteig d’un centenar de carros de la compra en el qual van estar implicades les empreses d’Acobell i el mateix ajuntament, qui des de la seua regidoria de Benestar Social, va fer possible que la meitat d’ells anaren a parar a mans dels i les sòcies de l’Associació de Jubilats i Pensionistes.

Com accions més immediates una vegada finalitzades les que ja estan en marxa i fins i tot coincidint en el temps amb alguna d’elles, l’associació té previst el seu particular sorteig de bons i vals de compra, que cada any per les festes nadalenques permet a les persones guanyadores, disposar de centenars d’euros per a les seues compres al poble.

Ja en 2022, pel mes de febrer, està prevista una nova edició de la Fira d’Oportunitats, la quarta, que després de diversos ajornaments causats principalment per la situació viscuda els darrers mesos, farà possible que el visitant trobe promocions, preus i oportunitats impossibles de rebutjar. Acobell, com titulava el seu recent vídeo corporatiu, aposta per un Bellreguard Viu.