Bellreguard arranca una campanya de suport al comerç local amb les targetes de 45 euros

Per a adquirir les targetes només s’han d’abonar 20 euros, de manera que l’Ajuntament aporta altres 20; Acobell 2,5; i Caixa Popular altres 2,5

‘Paga’n 20, gasta’n 45’. Amb aquest lema es posa en marxa a Bellreguard la campanya de promoció del comerç local a través de targetes de consum. Una iniciativa recentment presentada per l’ajuntament i amb la qual col·laboren l’associació de comerciants Acobell i Caixa Popular. A partir d’aquest dissabte 23 d’octubre i fins al 23 de desembre, els veïns i veïnes podran fer ús de les targetes en els establiments del poble per fer-ne compres per valor de 45 euros, dels quals només han d’aportar 20.

Les targetes es poden adquirir en l’Ajuntament de Bellreguard abonant amb tarjeta bancària eixos 20 euros. Per a completar el saldo de 45, el mateix Ajuntament aporta altres 20 euros; Acobell 2,5 euros; i Caixa Popular altres 2,5 euros, a més d’aportar les targetes; i el veí o veïna els 20 euros restants.

Les 250 targetes preparades estan pràcticament esgotades, el que dóna fe de la bona acollida que ha tingut la iniciativa.
La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Bellreguard destina un total de 5.000 euros a la campanya, per a aportar la seua part a un total de 250 targetes. L’impacte total d’aquestes serà de 11.250 euros en un comerç local que ha estat durament castigat per la crisi sanitària.