Oliva se suma a la celebració del Dia del Comerç Local amb diferents activitats

La Direcció General de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana va proposar commemorar el Dia del Comerç Local el 25 d’octubre

Des de la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana, es va proposar fixar al calendari el dia 25 d’octubre com al Dia del Comerç Local, per tal d’agrair als comerços tot l’esforç i dedicació cap a la ciutadania durant els moments més durs de la pandèmia.

L’Ajuntament d’Oliva va presentar aquesta campanya en l’anterior plenari, que va ser aprovada per unanimitat, per tal de dedicar un dia especial a tots els  comerços, donar-los visibilitat, i agrair l’esforç que fan dia rere dia per mantindre el municipi viu.

 

Pròrroga campanya #comptemambtu

Des de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, que encapçala l’alcaldessa Yolanda Balaguer, s’ha recolzat aquesta iniciativa donant el suport al comerç local i la festa de les  botigues i parades. A més, amb motiu del Dia del Comerç Local, el departament ha proposat prorrogar la campanya dels Xecs #comptemambtu (segona fase), a petició d’ACCO, fins al 27 de novembre i actualitzant també la llista del padró d’aquest últim mes. Proposta que ha sigut aprovada i recolzada per tots els partits polítics en la Junta de Govern de hui.

Per tal de commemorar aquesta jornada, des del Departament de Comerç, Mercats i Consum i l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), han volgut celebrar aquest dia, que ja s’ha marcat en els nostres calendaris, durant tota la setmana, sortejant 25 premis de 50 eurACCOs, entre totes les compres realitzades en els comerços adherits des del 25 al 29 d’octubre.

“El sector del comerç ha sigut un dels més afectats durant la pandèmia, i amb aquesta iniciativa s’ha volgut enaltir la tasca i l’esforç que han hagut de fer durant aquesta situació i la seua constància dia rere dia, destacant la seua atenció, proximitat i la bona qualitat.” Ha assegurat Yolanda Balaguer.