Un detingut per vendre a Gandia samarretes il·legals d’equips de Primera

L’arrestat té 51 anys i és propietari de diverses botigues

Agents de la Policia Nacional de Dénia han detingut a una persona de nacionalitat espanyola i 51 anys d’edat per un delicte contra la propietat industrial.

El detingut era el gerent d’una empresa que oferia en els seus establiments en Gandia peces de roba amb escuts i logotips de coneguts equips de futbol sense autorització.

La investigació ha sigut desenvolupada per la Brigada de Policia Judicial de Dénia. Va tindre el seu inici en la denúncia interposada pels representants legals d’un dels principals equips de futbol de la Lliga espanyola.

La demanda afectava diversos locals situats en Gandia, on s’estaven oferint al públic material esportiu d’aquest equip sense les oportunes llicències.

Gandia i València

A principis del mes de març es va realitzar un dispositiu policial especial per part d’agents de la Comissaria de Dénia i es van inspeccionar dos locals comercials en Gandia i una nau a València.

A conseqüència d’això es van localitzar i van intervenir cinc màquines tipus «transfer» per a l’estampació de teles i més de 1200 «transfers» de diferents equips de futbol i diferents marques esportives.

Dels fet s’ha donat compte al Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de Dénia.