Detinguts a Alzira i Torrent per traficar amb drogues

Policia Nacional es confisca de més de 180 plantes de marihuana

Agents de la Policia Nacional han desmantellat una plantació de marihuana a Torrent (València) i un punt de venda de substàncies estupefaents a Alzira (València).

Els detinguts són dos homes de 26 i 49 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, a més a un d’ells se li imputa també un delicte de defraudació de fluid elèctric.

En la plantació de Torrent s’han intervingut 187 plantes de marihuana, 40 transformadors, 40 focus, tres ventiladors i dos aires condicionats.

En el domicili d’Alzira els agents han confiscat 1.146 grams de marihuana en cabdells, 80 grams d’haixix, 2,2 grams de cocaïna, diners en efectiu així com diversos útils empleats per a la venda a la menuda de drogues.

Cultiu indoor de marihuana

Les investigacions, dutes a terme per agents de la Brigada Local de Policia Judicial de Torrent, es van iniciar després de tindre coneixement de la possible existència d’un cultiu de marihuana en un habitatge de la localitat.

Després de nombroses perquisicions, els investigadors van constatar l’existència d’un frau energètic en aquest habitatge, així com indicis que testificaven l’existència d’un cultiu indoor de marihuana.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Distribució de marihuana a petita i mitjana escala a Alzira

D’altra banda, la Brigada Local de Policia Judicial d’Alzira va obrir una investigació després de tindre coneixement el mes de juliol passat, que un home podria estar dedicant-se a la venda de marihuana des d’un habitatge situat en una cèntrica zona del municipi.

Després de nombroses perquisicions i diversos dispositius de vigilàncies, els agents van localitzar l’immoble des del qual s’estaria distribuint les substàncies així com van identificar a l’habitant d’este.

Els agents van arribar a aprehendre en diverses ocasions fins a 20 grams de substància estupefaent a clients que eixien d’este domicili.

La investigació va culminar amb una entrada i registre de l’habitatge on es va intervindre; 1.146 grams de marihuana en cabdells, 80 grams d’haixix, 2,2 grams de cocaïna, diners en efectiu així com diversos útils empleats per a la venda a la menuda de drogues i la detenció d’un home de 26 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El detingut, sense antecedents policials, va ser posat en llibertat després de ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan fora requerit per a això.