Set detinguts en una baralla multitudinària amb pistoles i fusells

Els homes d’entre 20 i 39 anys han sigut arrestats per Policia Nacional i Local

Policia Nacional i de la Policia Local de Torrent han detingut a set homes, d’entre 20 i 39 anys, d’origen algerià per la seua participació en una batussa pn van emprar una pistola de perdigons, un fusell de pesca i diverses armes blanques.

Els fets van ocórrer fa unes setmanes, sobre les set de la vesprada, en un carrer del barri de Xenillet a Torrent on sembla s’estava produint una batussa en via pública entre unes 80 persones que vivien allí.

La finestra d’un habitatge ocupat, un dels detinguts estava disparant amb una pistola de perdigons a les persones que es trobaven en la via pública.

Més policies

Mentre que els altres detinguts haurien intentat apunyalar a un home quan eixia del seu domicili amb una criatura de tres mesos en braços.

Donat la magnitud de la baralla es va sol·licitar la col·laboració d’agents de la Comissària de Policia Nacional de Xirivella i de la Policia Local de Torrent.

Ganivet de 15 cm

Els agents han intervingut als detinguts entre les seues pertinences una pistola de perdigons, un fusell de pesca, un ganivet de 15 centímetres de fulla i un tall d’espasa amb precinte negre a manera d’empunyadura.

A tots ells se’ls imputa un delicte d’amenaces i lesions i se’ls ha imposat una ordre d’allunyament a 300 metres de la víctima, a més el presumpte autor de les lesions ha ingressat a la presó.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, han passat ja a disposició judicial.