Un accidentat estiu marca les actuacions de la Policia Local de Carcaixent

La detenció d’un piròman o  l’auxili a un parapentista son algunes de les actuacions de la Policia Local de Carcaixent durant este estiu

Juliol i agost estan sent mesos amb moltes incidències per a la Policia Local de Carcaixent. La major part d’elles són actuacions habituals, com el control de l’estacionament indegut, l’assistència en accidents de trànsit o la mediació en conflictes entre particulars. Però altres resulten atípiques i necessiten d’intervencions poc usuals.

Un exemple es va produir la passada setmana, quan els agents de la Policia Local van identificar un piròman reincident al terme. Després de seguir-li la pista durant un temps, ja que l’individu comptava amb nombroses incidències i possibles implicacions en incendis, va ser sorprès mentre estava botant-li foc a un camp situat al Camí del Rajolar.

Tan sols uns dies abans la Policia Local va prestar auxili a un parapentista que va caure a la zona de l’Hort de Lechón a causa del fort vent produït per un esclafit càlid que li va impedir activar el paracaigudes. No obstant això, l’assistència dels policies i els intents de reanimació que van tindre lloc fins l’arribada dels serveis sanitaris no van ser suficients per salvar-li la vida.

Per altra banda els agents van aconseguir identificar, després d’una minuciosa investigació, els autors de les pintades del mobiliari urbà d’un dels parcs infantils renovats recentment pel consistori, concretament el que es troba situat en la Plaça d’Espanya, i entre els quals es troben tres menors d’edat.

Paco Salom, alcalde de Carcaixent, subratlla la importància de les actuacions efectuades pel cos de la Policia Local perquè «són essencials per garantir la seguretat ciutadana i la convivència» i agraïx als agents la tasca que realitzen diàriament al municipi.