Venda de cocaïna en un quiosc de Cullera

Guàrdia Civil arresta a un home per distribuir les substàncies al local

La Guàrdia Civil de València ha investigat a un home de 47 anys i nacionalitat espanyola per un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

Gràcies a la col·laboració ciutadana que va tindre lloc a la fi de juliol, components de la Guàrdia Civil van tindre coneixement que en un quiosc de la localitat de Cullera podria estar traficant-se amb cocaïna.

Els investigadors van realitzar les perquisicions amb la major celeritat. Es tenia en compte que a aqueix establiment acudien sovint menors d’edat que entraven així en contacte amb consumidors de droga.

Rebuda esta informació i gràcies a la col·laboració amb la Policia Local de Cullera, que va aportar un equip caní per a la detecció de substàncies tòxiques i estupefaents, es van poder trobar en una inspecció de l’establiment un total de 9 grams de cocaïna en dosis individuals, a més d’una bàscula de precisió.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 dels de Sueca.

En la investigació i els operatius han participat agents de la Guàrdia Civil de Cullera i la Unitat canina de la Policia Local de Cullera.

Per a més informació poden cridar a l’Oficina Perifèrica de Comunicació (OPC), de la Guàrdia Civil de València, al telèfon 96-317.23.85