Tropa do Carallo i Holistiks protagonitzen el Sotaia Rock 2022 a Bellreguard

Evaristo Páramo, cantant de La Polla Records i Gatillazo, estarà a Bellreguard amb la seua nova banda, Tropa do Carallo

Torna el Sotaia Rock. El proper 14 de maig tindrà lloc l’edició del 2022, la segona, amb un cartell que inclou les actuacions de Tropa do Carallo i Holistiks.

És la segona edició d’aquesta nit del rock a Bellreguard. La primera, el 31 d’octubre del 2021, va tindre la visita sobtada de la pluja, que va obligar a cancel·lar el darrer dels concerts, de El último ke zierre, que era el cap de cartell.

Per aquest motiu, aquelles persones que van comprar l’entrada del Sotaia Rock 2021 poden sol·licitar ara l’entrada gratuïta per a aquesta segona edició. Hauran de fer-ho entre el 25 d’abril i el 6 de maig, enviant un correu electrònic a sotaiarock@bellreguard.net, indicant el nom i el DNI.

El Sotaia Rock es celebrarà al camp de terra de la zona esportiva, des de les 22.30 hores, amb els concerts de dos grups que han impactat fort en el panorama:

Tropa do Carallo. Amb el seu primer disc, ‘Qué hostias andáis!’, aquest grup d’Àlaba liderat per Evaristo Páramo (cantant de La Polla Records i Gatillazo) es presenta amb 18 temes punk. La temàtica de les seues lletres traspua la sang, l’enginy i la justa mesura de mala bava que converteixen la fórmula en un excel·lent beuratge de temporada. Un brou preparat amb cura que, segons assenyala el mateix grup, està “especialment indicat per a ments inquietes, ‘curritos’, desafectes a la política majoritària i imperant, advocats dels plets pobres, pallassos en la màxima concepció de la paraula, cors malparats i/o per a qualsevol tipus de celebració més o menys passada de voltes”.

Holistiks. És un grup de Gandia que va nàixer en 2019 com un xicotet projecte que intentava unir diferents disciplines musicals, buscant un so diferent i únic. Holistiks no és només música, és sinergia, és la fusió d’un grup d’amics amb la mateixa passió i amb ganes de trencar el panorama. Sobre els escenaris, els agrada sentir l’energia del públic i interactuar amb ells, empatitzar i arribar a tocar la fibra de tot aquell que se senta acollit amb la seua música.

Les entrades per al Sotaia Rock es poden adquirir a la botiga de la web de l’Ajuntament de Bellreguard, en el següent enllaç: https://web.bellreguard.net/producte/14de-maig-%c2%b7-sotaia-rock/