L’Ajuntament de Real de Gandia reparteix sobres de sucre per conscienciar sobre la violència de gènere

Els sobres de sucre inclouen frases sobre feminisme, a més de l’escut del municipi, i han sigut finançats amb fons procedents de la Diputació de València contra la Violència de Gènere.

L’Ajuntament del Real de Gandia ha repartit més de 20.000 sobres de sucre en totes les cafeteries, bars i restaurants del municipi (un total de 9) amb missatges en contra de la violència de gènere.

Es tracta d’una de les iniciatives posades en marxa per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament del Real. Els terrossos de sucre inclouen frases sobre feminisme, a més de l’escut del municipi, i han sigut finançats amb fons procedents de la Diputació de València contra la Violència de Gènere.

La regidora d’Igualtat, Mari Ortolá, explica que l’objectiu d’aquesta iniciativa pionera “és conscienciar als nostres veïns de la necessitat de tindre tolerància zero davant la terrible xacra social que suposen els maltractaments”.

Sensibilitzar i generar canvis

L’edil agraeix la total disposició i l’excel·lent acolliment dels comerciants del municipi davant aquesta iniciativa, ja que la seua col·laboració ha sigut indispensable per a poder repartir aquests terrossos de sucre amb missatge.

«És una forma més de sensibilitzar i generar canvis. Per al govern municipal, la Igualtat és prioritària i és present de manera transversal en tot el que es fa», comenta l’alcalde, Gustavo Mascarell.

«Es tracta que prenguem consciència tots i que entre tots canviem les coses», apunta Mascarell, satisfet amb l’acolliment que els ‘terrossos de sucre’ han tingut en els negocis d’hostaleria del municipi