Comencen les obres per portar aigua al veïnat de Monterrey i El Preventori en Real de Gandia

Es tracta d’una reivindicació històrica del veïnat de la zona

Els veïns de la urbanització Monterrey del Real de Gandia i el Preventori veuran complida la seua reivindicació en tan sols 3 mesos. Ja han començat les obres en la part alta de Monterrey per a subministrar aigua potable, un recurs que porten anys esperant.

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha afirmat que «em vaig comprometre a portar aigua a Monterrey i així ho hem fet. Només demane una mica de paciència en aquests tres mesos per les molèsties que puguen ocasionar les obres».
L’empresa Senda (Desenvolupament d’Infraestructures i Medi Ambient) és l’encarregada de realitzar aquestes obres que tindran una duració de tres mesos «si no sorgeix cap problema». Els treballs consisteixen a obrir una rasa des de Monterrey fins a la part baixa de la urbanització per a connectar amb el subministrament del Real de Gandia.

Les rases s’aniran obrint de 100 en 100 metres i s’espera que aquesta fase arribe fins al Preventori infantil en una setmana aproximadament. Els treballs es realitzaran en el camí principal d’accés a la urbanització -accés pel Real de Gandia- pel que recomanen als veïns arribar fins a les seues cases per l’accés de Palma. Mascarell ha recalcat als veïns que vagen «amb molta precaució per a evitar accidents i per seguretat de tots».

Direcció

Tipus d’eixida