Oliva inaugura l’exposició “Francisco Brines: la certidumbre de la poesía” al Museu Etnològic

La mostra, que recorre la vida i obra del ‘Premio Cervantes 2020’, es podrà visitar fins al 17 d’octubre en els horaris habituals del museu

Des de les delegacions de Cultura i de Museus, encapçalades per Julio Llorca, s’ha portat a terme, aquesta vesprada, la inauguració de l’exposició Francisco Brines: la certidumbre de la poesía, organitzada pel Ministeri de Cultura i Esport i la Universitat d’Alcalá de Henares.

La inauguració ha comptat amb la col·laboració de la Fundación General de la Universidad de Alcalá, l’Ajuntament d’Alcalá de Henares, el Instituto Cervantes, la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament d’Oliva i la Fundació Francisco Brines; ha intervingut l’alcalde David González, la directora de la Fundació Francisco Brines, Àngels Gregori; i també han intervingut Pilar Torre, com a representant del Ministeri de Cultura i Esport i José Raúl Fernández del Castillo, delegat del rector per a Cultura i Ciència de la Universitat d’Alcalà.

 

Univers personal i creatiu del poeta

A l’acte han assistit diversos regidors i regidores, portaveus dels grups polítics, i membres de la Fundació Francisco Brines.

L’exposició, on es mostra l’univers personal i creatiu de l’últim guardonat amb el “Premio Cervantes”, es podrà visitar fins al 17 de juliol, gratuïtament en horari habitual del museu; hi haurà la possibilitat de realitzar visites guiades.

L’exposició presenta una selecció dels poemes de Brines amb les obres de l’artista Carmen Calvo, ‘Premio Nacional de Artes Plásticas’, així com una sèrie de fotografies en sa casa de l’Elca, realitzades per Jesús Císcar.