El Real de Gandia realitza una neteja intensiva per acabar amb les males olors

Des del consistori recorden que l’ordenança municipal estableix sancions de fins 2.000€ per a les conductes incíviques relacionades amb la tinença d’animals

El treballadors de serveis bàsics de l’Ajuntament de El Real de Gandia junt a l’empresa Joaquin Lerma treballen en la neteja i desinfecció dels carrers de la localitat per tal de combatre els mals olors ocasionats pels orins dels gossos.

La setmana passada es va actuar en els carrers Constitució, Plaça de la Llibertat, l’Om i el primer tram de València i Mestre Gea i les tasques continuaran al llarg dels pròxims dies en altres carrers de la localitat. Des del consistori es recorda que l’ordenança municipal de policia, bon govern i convivència ciutadana descriu les obligacions dels propietaris dels gossos a l’article 49 i estableix sancions fins a 2000€ per a les persones que no arrepleguen els excrements. A més, també han fet una crida a la col·laboració ciutadana per tal de d’acabar amb aquestes accions incíviques i poder tindre el poble amb les condicions de salubritat que ens mereixem.