Sanitat aclareix que el Departament de Salut de La Safor no està en nivell d’alerta 3

En tota l’àrea geogràfica que abasta aquest departament actualment regeixen les mateixes restriccions que en la resta de la Comunitat Valenciana

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha emés un comunicat per aclarir que el Departament de Salut de la Safor no està en nivell d’alerta 3
En tota l’àrea geogràfica que abasta aquest departament actualment regeixen les mateixes restriccions que en la resta de la Comunitat Valenciana (a excepció dels municipis d’Elx, Oriola, Guadassuar i Onda).

Les actuacions de resposta coordinada per al control de la transmissió de COVID-19 són les establides en les normes i protocols oficialment aprovats per la Generalitat i les diferents conselleries. Sanitat comunicarà oficialment si es donaren les circumstàncies epidemiològiques qualsevol canvi en les mesures i restriccions establides en data d’avui.

Al marge de qualsevol mesura que s’adopte, la recomanació bàsica a la ciutadania continua sent no baixar la guàrdia, usar la màscara, mantenir la distància social, una correcta rentada de mans i ventilar adequadament qualsevol espai.