Salvador Femenia, nou president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor

El plenari de constitució i elecció de la Presidència s’ha celebrat este dimecres

 

Ahir, 20 de setembre, es va realitzar el Plenari de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, format pels representants del 31 municipis de la comarca, a fi de celebrar la seua constitució i l’elecció de la Presidència de l’entitat.

Després del jurament del càrrec per part de tots els representants assistents, es passà a l’elecció a mà alçada del president o presidenta de l’ens comarca, qui va resultat elegit per unanimitat dels membres assistents l’únic candidat Salvador Femenia Peiró com a president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

Posteriorment, i en vot secret, es va realitzar l’elecció dels vicepresidents de l’entitat i van resultar elegits per majoria absoluta els següents candidats: Jordi Puig Muñoz, vicepresident primer; Borja Gironés Pérez, vicepresident segon, i Adrián Vila Flores, vicepresident tercer.

Al dit acte van assistir Víctor Soler, Secretari primer de la Mesa de Les Corts Valencianes, i Jose Vicente Todolí, Diputat de Les Corts Valencianes; i els diputats de la Diputació de València Avelino Mascarell, Vicent Mascarell, Dolors Gimeno i Pau Andrés.

També van assistir Liduvina Gil, Secretària General del PSPV-PSOE de la Safor-Valldigna, David Ronda, Coordinador Comarcal del Partit Popular de la Safor, i Guillermo Barber, Portaveu del Grup Municipal Popular en l’Ajuntament de Gandia.

D’altra banda, des de l’àmbit dels sindicats, va assistir Raül Roselló, Secretari General Comarcal de la UGT-PV.

Des de l’àmbit de les universitats, va assistir Jesús Alba, Director de l’Escola Politècnica Superior de Gandia de la Universitat Politècnica de València,

Des de l’àmbit econòmic i empresarial, van assistir de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES) el president i vicepresident, Juan Pablo Tur i Ramón Soler.

I, finalment, també van assistir els vicepresidents de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Salvador Blasco i Assumpta Domínguez.