Una concursant de First Dates sobre un xic de Gandia: “És un garrulo de gimnàs”

El de la Safor, de 28 anys diu que és detallista i carinyós

Una concursant de First Dates no ha tingut la mínima consideració a l’hora de definir la parella que li ha posat el programa, un jove de Gandia anomenat Dario de 28 años.

Ella, Alejandra, de Múrcia i 26 anys, ha dit davant les càmeres que Dario és “un garrulo de gimnàs que posa les banyes”.

Dario es considera algú afectuós i detallista, encara que té mal caràcter. »El típic garrulo de gimnàs que posa banyes i que menja arròs i pollastre», deia ella.

Aficions

La cita començava amb tots dos preguntant-se per les seves aficions. Una cosa en què han coincidit és en la passió per viatjar. Tots dos han confessat que no els agrada Venècia. Alejandra li explicava que a l’amor no ha tingut sort.

En canvi, Darío li explicava que té una relació molt bona amb la seva exparella. »No em fa gaire gràcia», assegurava la soltera. De cop, Alejandra li preguntava si havia estat infidel alguna vegada.

Darío va empassar saliva i li va sortir el somriure nerviós. »Tinc pinta però no», contestava ell. Tot i que després confessava que havia estat infidel una vegada.