Policia Nacional deté a dos homes en el barri del Xenillet i desmantella una plantació de marihuana de més de 1600 plantes

A més als detinguts se’ls imputa un delicte de defraudació de fluid elèctric per un import que rondaria els 10.500 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut en el barri del Xenillet de la localitat valenciana de Torrent a dos homes de 22 i 27 anys, tots dos d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.

Les investigacions es van iniciar després de tindre coneixement els agents que en algunes dels habitatges de la zona hi havia un elevat i inusual consum de fluid elèctric, sent que a penes unes poques d’elles tenien donat d’alta el subministrament de consum elèctric.

A més la forta olor de marihuana que desprenia una dels habitatges va aconseguir centralitzar la investigació i procedir a l’entrada i registre d’aquesta.

A l’interior de l’immoble, es van localitzar tres estades disposades per al cultiu de marihuana, intervenint un total de 1632 plantes de de aquesta substància en fase mitjana de creixement amb un pes total de 27,2 quilograms, a més d’11 aires condicionats, 55 transformadors, 59 focus, 39 ventiladors, 2 filtres i 2 extractors.

Després d’això van detindre a dos homes com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric que rondaria els 10.500 euros.

Els arrestats, tots dos amb antecedents policials, una vegada sentits en declaració van ser posat en llibertat no sense abans ser informats de l’obligació legal de comparéixer davant l’autoritat judicial quan foren requerits.