Pego encén el Nadal

El municipi celebra un acte el divendres per il·luminar els principals carrers del centre històric

Nadal arriba a Pego a principis de desembre i ho fa en forma de llum. El municipi celebra el divendres 3 de desembre l’encés de les llums nadalenques, un acte simbòlic per donar la benvinguda a estes festes i que té com a principal objectiu fomentar les compres al comerç local.

El consistori ha decidit donar importància a este inici de festes amb este acte d’encés de llums a les 18.45 hores a la Plaça del Mercat, on també estarà present la música. Dolçaines i tabalets amenitzaran l’acte al qual l’Ajuntament convida a totes les veïnes i veïns del poble. Una vegada polse el botó l’alcalde, Enrique Moll, juntament amb la presidenta de l’Associació de Comerciants de Pego, Diana Sendra; els músics faran una volta pels carrers enlluernats.

Des del divendres 3 de desembre fins al pròxim 6 de gener les llums nadalenques (leds de baix consum) il·luminaran els carrers Sant Rafel, el Passeig Reina Sofia, l’Avinguda d’Alacant, la Plaça Antic Regne de València, la Plaça del Mercat, el carrer Poeta Llorente, així com els carrers Jaume I, Ramón i Cajal, Argentina, Moreral, Sant Antoni de Pàdua, Sant Agustí, Major, Ecce Home i Sant Domenech.

També hi haurà llums de Nadal a les quatre entrades principals del poble. Aquesta iniciativa, explica el regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, “busca
donar un ambient càlid al municipi este mes de desembre perquè la gent s’anime a eixir als carrers per fer les compres nadalenques en els comerços locals”.

La volta dels músics i la resta de comitiva pels carrers de Pego acabarà a la Casa del Poble, on l’associació Obrint Camí ha muntat este any el seu Betlem, que s’ha convertit en un dels clàssics nadalencs al municipi de Pego.